Hola amics,
Mes FOTOS.
Ja estem molt a prop de Santiago. Demà esperem arribar després de l'esmorçar.
L'etapa d'avui ha estat molt xula. Hem eixit de Sarria cap a les 8:00 i hem hagut d'anar avançant a molt peregrins que començaven el seu camí en aquesta població ja que de bon matí arriba un tren carregat de peregrins.
La ruta transcorre al igual que ahir entre les famoses "corredoiras", recordem que són sendes i pistes molt tupides de vegetació i que conecten les xicotetes aldees o parroquias.
No més començar ens hem trobat amb Toni Alfani, company de curro de José Luis, amb el que ahir ja soparem al poble de Sarria. Poc després Xavi s'ha trobat a Juan "Policarpio Diaz", amic del poble i de la penya ciclista de Bétera, que anava amb la seua dona i amb la seua filla. Xavi ha estat apunt d'atropellar-lo. No hi havien peregrins, doncs tenia que atropellar a uno de Bétera.
Hem arribat a Portomarin, on hem vist per primera volta, i crec que per última el Miño. Allí un bon esmorçar de peregrino (Carlos, consisteix en un bon bocata, cocacola i cafenet).
De Portomarin hem anat cap a Palas de Rei, on al arribar ha començat a plovisquejar i com teniem previst parar a Melide, hem continuat fins eixe poble. Al arribar al Alberg Municipal ens han dit que els de la bici han d'esperar-se fins les 19:00 per entrar i que segurament no tindriem lloc. Així es que hem anat a la Pulperia Casa Ezequiel i ens hem fet un polp del rabo del maxo (vore foto). Bonissim. Regaet amb riveiro fresquet.
El problema ha estat la continuació de l'etapa. Xavi un poc perjudicat per el vi, José Luis ha aprofitat per atacar i ha conseguit anar-se'n 10 metres.
Cap a les 16:00 hem arribat Arzua, poble que no sembla molt bonic, pero on hi han albergs privats que no posen tanta pega als ciclistes.
Dades de la Etapa:
Sarria -> Arzua: 81,5 Km
Hores en la bici: 5 hores 43 minuts
Mitja de velocitat: 14,2 Km/h
Velocitat Máxima: 58,4 Km/h
Desnivell acumulat: 65 metres
Fins demà, ja des de Santiago.
Jose Luis i Xavi
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario